2010 m. lapkričio 21 d., sekmadienis

Sunday Lunch

Test'ingas restoranų tęsiasi.
Sekmadieniui pasirinkau ne centre esantį, bet gerų atsiliepų turintį nedideli ir jaukiai savą, Vegan restoranėlį{378/3 Vo Van Tan Street, District 3}.
Kainos nėra aukštos, už savo lengvus pietukus sumokėjau 5$, jie buvo tokie:

karamelizuotas tofu su grybais ir ryžiu debenėliu;vegan springrolls'ai ir mano labai mėgstamos lime juice.
Atrodo gal daug, bet maistelis lengvas ir sotu, o svarbiausia po to neapsunksti...ypač tai svarbu, kai tenka daug vaikščioti.. ir dar pliekia karštis kaip kepykloj!
Pietų laiką pralinsmino padykę vaikai, rodydami savo žaidimų triukus pro langą ir mielai pozavo man prieš fotoobjektyvą:)

Anyway:restoranėlis nedidelis, kaimietiško stiliuko: mediniai stalai ir kėdės, akmens masės spalvotos senos grindų plytelės...Žodžiu nieko stebinančio, tačiau kaip veganiškai vietai - labai tinkamas pasirinkimas. O iš esmės: juk maistas svarbiausia.. o jis tikrai skanus:)












Antra stotelė atsigavinimui buvo prie Gaya dizaino namų pasislėpusi ledainė. Įkaliau refreshing kokteiliuką.. nes galvojau nutrokšiu nuo sekmadienio kaitros... uff..:)



Taigi tokia diena šiandieni.. kadangi savaitgaliai vis tirpsta... ir laiko shopping'ui lieka vis mažiau...teko šiandien pasidarbuoti iš peties ieškant šeimai kalėdinių lauktuvių.. rezultatai ne itin tenkino, bet turiu dar šiek tiek laiko, kad spėt dovanų sąraše sudėti pliusiukus:)

2 komentarai: