2010 m. lapkričio 29 d., pirmadienis

Cục Gạch Quán - jauki vietnamietiška užuovėja

Palyginus nedaug Saigone yra restoranų, kurių interjeras stebintų, priverstų žavėtis, ar vien dėl jaukios aplinkos jame užsilikti ilgiau.
Cục Gạch Quán būtent tokia vieta, viena iš nedaugelio - pritrenkianti, įkvepianti ir dvelkianti elegancija.
{http://en.cucgachquan.com} Kaip jų internetiniame puslapyje skelbiama - Vietnamese family moment.
Verta apsilankymo vieta.Restoranas priklauso vietnamiečių šeimai:interjeras kurtas savininko, kuris yra architektas, o virtuve rūpinasi jo žmona. Viskas padaryta su meile: iki pat smulkmenų.
Tai vietnamietiško "country" stiliaus restoranas su išskirtinu meniu.
Namų gamybos tofu ir sojos padažas, šviežiai spaustos vaisių sultys, be cukraus. Ypatingo skonio patiekalai, kurie tinka ir gurmanams.
Interjeras žavi antikvariniais baldais, autentiška grindų danga, koloritu...
Viskas atrodo harmoningai ir labai humaniškai, jaukumo suteikia puikus koloritas, o maistas beabejo turėtų užpildyti kuriamą nuotaiką.






Ar tikrai kaip rašoma ar pasakojama, reiks įsitikinti. Nebedaug laiko liko man čia, Saigone, todėl reikia paskubėti. Nes dar sąraše ne visi pliusai sudėlioti, todėl per dvi savaites yra ką nuveikti.

Update: pasirodo visai netoli ofiso šita jauki vietelė, todėl ketvirtadienio pietums ji buvo išbandyta: žuvies diena. Puikūs, kokybiški skanūs pietūs. Restoranas žiauriai fainas, jaukus, daug skirtingų nedidelių erdvių ir jaučiasi, kad prie interjero buvo prisilietęs specialistas.
Trumpai tariant, nuostabi ir išskirtinė erdvė. Apsilankyti būtina.(!)




Foto: {http://en.cucgachquan.com}

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą