2010 m. lapkričio 21 d., sekmadienis

Sekmadieninis Saigonas






Vėl karšta diena, bet atrodo turėtų popiet palyti. Įprasta. Nors lietaus sezonas jau turėjo baigtis. Gamta dėja, mano kitaip.Bet lietaus išvengti spėjau, vos vos:)
Keista, bet Saigonas pradėjo ruoštis Kalėdoms. Atrodo labai juokingai: eglutės papuoštos dirbtiniu sniegu ir kai kurios parduotuvės, užkimštos kalėdine atributika...







Sekmadienis dar ir vestuvių diena. Pilna vestuvininkų mieste pozuojančių savo vestuvinėms fotografijomis... ir miestas knibžda nuo žmonių.. pagrinde vietnamiečių {ne dažnai sutiksi užsienietį}... sėdinčių parkuose, kavinėse, gatvėse.. gatvėse kamščiai nuo motorolerių ir taxi... daugelyje kavinių nerasi vietos atsisėsti...Tokie tie savaitgaliai... o juk gyventojų daugiau nei 8 milijonai:)







Užsukau kavos į mėgstamą L'usine - full. Laikas kavai... ir neatsispyriau pagundai įsigyti stilingų marškinėlių:Trois Filles. Love it! Tai matyt geriausia prekė, kuria čia nusipirkau.. ir aišku baletkės: ilgai ieškotos. Pagaliau! Beabejo nėra ko stebėtis su batų dydžiais čia bėda, 39 dydis moteriai bene didžiausias...Taigi ne visoms lemta čia nusipirkti batukus...:)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą