2010 m. spalio 26 d., antradienis

Trečiadienio rytas







Gyvenu kitame viešbučio kambaryje. Bėda, kad jis antrame aukšte, langai į priešais esančią kavinę..Taigi miegoti šiandien beveik nepavyko...Netgi mintyse grasinau ryte visus sušaudyti... Matyt teks eiti derėtis dėl kito kambario - toliau nuo triukšmo... nors truputį...Taigi naktis rytas sugadinti.Tikiuosi likusi dienos dalis bus geresnė.
Skrandis groja barabanais, todėl nubėgau į artimiausią tašką, kaip sakau: kioską ant ratų ir prigriebiau sumuštinį, kurį pagamina special for you.Įvinioja į laikraščio popierių ir skanaus!
Pasirodo: žiausiai skanu:) Ir mažiau nei 1$.
Gal ir ne pats sveikiausias maistas, gal ir nesu sumuštinių fanė, bet labai norėjau, nes girdėjau kalbant žmones, kad verta nors kartą paragaut.
Anyway, tokiu kioskų vietname pilna.Gatvių restoranai čia labai populiarūs.Aišku dažniausiai juose pamatysi vietinius,bet District 1 pro šalį nepraslysta ir užsieniečių veidai.Nes maistas skanus, pigus ir galu gale jei nori pajausti Saigono miesto dvasią, būtinai nors kartą turi čia užsukti.
Gatvėsė dažnai šmežuoja močiutės nešinos krepšiais su vaisiais, saldumynais ir kitokiu maistu suvilioja dažnai ne tik vietinius bet ir turistus, keliautojus.
Niekas nepaneigs, vietnamo virtuvė vilioja.Ir tai vienas iš geresnių dalykų čia.
Taigi skanių pusryčių!
Laikas darban!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą