2010 m. spalio 7 d., ketvirtadienis

Ketvirtadienis:karštas ir darbingas ir... su netikėtumais!



Oh.. šiandien rytas pradėjo tiesą sakant šlykščiai: su dideliu tarakonu priešakyje...žinai, niekad nemaniau, kad jie tokie užauga.. baisūs..vos nenualpau..Dabar matyt tupi kur patamsyje..net nenoriu galvot..O kolegai kambaryje pratrūko vamzdis..Tai sakė buvo labai juokinga, kai jo tvarkyti į numerį sugužėjo visa gvardija specialistų:)Jie po viena nesugeba atlikti darbų,matyt:)
....
Išsigrūdau iš savo pigaus hostelio papietauti.. atsigavau..net nenorėjau grįžti.. na bet tikiuosi už kokios savaitės priprasiu..(teks..) ir bus lengviau.. galų gale prasidės darbai.. ir rečiau čia teks tupėt.
Dabar lyja.. tamsu, didelis triukšmas ir vis dar šilta.. vėsinuosi vandeniu ir galvoju apie rytdieną.
Tikiuosi ryte nebus visai jokių siurprizų... pamatyti dar kokį naują grandiozinį gyvį. Užtenka.:) Baisu net nulipti nuo lovos ant žemės.. Fek...Va matau kaip ant sienos labai greitai bėgioja driežiukas...net nupurto tą akimirką..nors sako jie - gerosios namų dvasios.. tai bent kiek guodžia.(bet tik truputį)...
Na bet jei kalbėti kažką smagesnio, geriau pasidalinsiu šiandien pietų nuotraukomis.
Kaip visada kava su ledu ir kondensuotu pienu...primena vaikystę.. To saldumo kartais taip norisi.. tokios tiršto ir saldaus prie kartokos juodos kavos...tobula:)
Sėdžiu ant lovos su kompiuteriu, taip bandydama apsisaugoti nuo bjaurasčių, gurgia skrandis.. bet šiandien jau niekur nelysiu.. be to pamiršau skėtį..(:)Lietuvoje..
Anyway, jau ryt kelsiuos ir bėgsiu pusryčių ir rytinės kavos su cigarete...(taip taip, kartais užtraukiu skanų dumelį..čia.)
Diena slenka lėtai - greitai.. nesuprasi.Net nesitiki, kad jau greitai penktadienis...O atrodo nieko nepamačiau ir nieko naujo nesužinojau.

Iš 73 dienų liko 68.. Ar aš skaičiuoju? Regis. taip.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą