2010 m. spalio 10 d., sekmadienis

Paskutinė savaitės diena





Sekmadienis baiginėjasi.. jau visai rimtai traukia į lovą.. kambaryje karšta...
Taigi, visai kitokia diena...
Susitikau su tokiu smagiu vyruku iš Talino - Robu. Jam dvidešimt ketveri, ir jis ką tik gavo biznio bakalaurą, ta proga metė viską ir rugsėji išvažiavo į kelionę po Aziją. Vienas. Ir kaip jis sakė: ieškoti savęs. Kagi, ieškoti savęs, keliaujant po Azija darosi labai populiaru. Gal ir man reiktų vertėtų?
Rimta Robo kelionė - pusę metų, su tikrai daug idomių Azijos šalių. Kažkiek net užpavydėjau:)
Su juo kartu buvo vietinis medicinos studentas(vardo nepamenu, man jie visi vienodai nesuprnatami ir greit pamirštami), kartu nuvarėm papietauti. Nustebau, kad jis labai puikiai kalba angliškai. Ypač, kai šią savaitę tikrai kankinausi bandydama susikalbėti su vietiniais angliškai:)
Taigi su Robu manau susimatysim po to, kai jis grįž iš kelionės po Kambodža ir kaškur tikrai smagiai įsiliesim į Saigono night life:) Jau net žinau, kur eisim:)
Ir dar šiandien pamaloninau save kai kuriais moteriškai dalykėliais, kaip manikiuras.Greita ir pigu.
Taigi pilnavertiška diena.Kas gali būti geriau?
Aišku vakaras nebuvo toks geras kaip dienos pradžia..Pradėjo smarkiai lyti...Kol susišaudžiau taxi automobili, realiai visa jau buvau šlapia... o galų gale pralaukem ilgą laiką stovėdami gatvėjė, nes nuo stipraus lietaus gatvės taip patvino... kad regis visi jomis ne važiavo, o plaukė:) Galu gale kai mane paleido prie viešbučio.. pati turėjau bristi per purvina gatve - upe.. ir tekinom bėgti į savo nyku hoteli.. pasikeisti drabužių ir sušilti..
Taigi toks sekmadienis. Nuotaika puiki. Laukiu rytdienos. Darbo diena čia prasidės aštunta..Skamba gerai:)
Labanakt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą