2010 m. spalio 14 d., ketvirtadienis

Antrai Vietnamo savaitei besibaigiant...









Padarau pertrauką tarp darbų, reikia prasiblaškyt a bit.
Nuo sekmadienio nieko nesugebėjau parašyt, nes po darbo grįždavau namo ir vėl dirbdavau..Ir taip visą savaitę.Šiandien jau ketvirtadienis... galiu rezumuot, kad egzistuoju tik darbu.. Vakar radau keletą valandų prieš miegą pažiūrėt filmui. Jau geriau:)Kariauju su laiko skirtumu... Nes diena lužinėju nuo noro nusnausti.. o vakare iki 2 dirbu, nes kitaip neužmiegu.O blogiausia ryte 8-a ryto vos atsikeliu... nes realiai trūksta miego...Bet labai viliuosi per kita savaitę... laiko skirtumas susitvarkys..labai to noriu.
Vakarais dažniausiai lyja ir stipriai- labai.Tai nosies niekur nelabai ir iškiši...
Savaitgalis daugiau mažiau bus laisvas.. tai nors pailsėsiu ir turiu keletą planų, tai visai jo laukiu. Sekmadienį skaičiuosiu savo antrą savaitę čia.

Labai naujo papasakoti neturiu ką, o apie darbo niuansus nenoriu kalbėti, nebent tik tada, kai baigsiu šį projektą - galėsiu rezume padaryti: ką čia mačiau, patyriau ir ko išmokau:))
Taigi: šiek tiek akimirkų iš mano šios savaitės, čia.

Ai beje, prižadėjau sau, kad kiekvieną diena pasistengsiu išmokti kažkokį žodį vietnamietiškai. Šiandien bandau įsiminti,kaip pasakyti viso gero: Tạm biệt[tambie].

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą