2009 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

rytines metamorfozes




Sis rytas kitoks nei visi, nes is esmes jie visi panasus: keltis 8 ryto jei su masina, jei su dviraciu vaziuoti i darba - 7 30. Taciau kiekviena ryta atrodau kitaip,. nesvarbu kad geriu ta pacia savo megstama kava: espresso +piena su puta.
Jau seniai brandinu minti sukaupti menesio rytus - ir sudeti juos i viena lapa. Labai idomu ishvysti savo menesines metamorfozes. Tada gal bus ir vakaras.:)
Ivadas ir bandymai visada butini. - kaip ir sikarta.


Beje labai greitai eos 40d bus mano rankose. MANO. Ir nuotrauku bus daugiau. ir jos bus kitokios - visu pirma zymiai kokybihskesnes. Tieisog negaliu nelaukti.
...

Ankstus rytas. 6 20.Galvojau numirsiu - taip anksti..kai lauke visiskai salta ir pro langus nesimato nieko, tik keli saules spinduliai, bandantys susildyti aprasojusi langa...
Dar dvi minutes.. ne, trys, o gal 10? ...Ne, negaliu. BET privalau keltis. Pazadejau draugui. Kai kur vaziuosim. Kavos puodelis mane gelbsti.. bet vistiek sunku - nepratus taip anksti - per anksti.
Miestas miega - as taip pat...visdar. Sunku vairuoti automobili... kai akys dar nera tokios gyvos kaip iprastai - 9 ryto.
Draugas veluoja, taciau net ir prarade siektiek laiko mes neiprastai greitai susisukam. Is as jau galiu gryzti prie savo reikalu - i darba. Rankineje guli naujos pirstines (Sio ryto netiketas pirkinys).Taip- mes buvom Gariunuose, net geda prisipazint - ir tas pavadinimas skamba taip nuvalkiotai. Bet vaziuoja ten visi (net tie kurie to nesako ar nenori pripazint). Kartais net nesitiki, kad gali sutikti ten - oi... daug visko... ir rasti - visai geru dalyku:)
Tai antras kartas per visa mano gyvenima. Nzn gal ir nepaskutinis.
Nupirkom kostiuma. liko batai. Si sestadieni vestuves. Idomu kaip seksis. Man patinka dalyvaut vestuvese - smagu.:)..Sestadienis ateis greitai.Gerai, kad as turiu jau viska pasiruosus, jokio galvos skausmo, tik pasimatuot kaip drabuziai guli ant kuno ir suderint aksesuarus. Easy.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą