2009 m. rugpjūčio 6 d., ketvirtadienis

(ne)Reikia cukraus.kad butu saldziau.?!






Daznai aplanko ikvepimas nakti, kaip beveik visi miega.. dangus yra beveik juodas. ir zybsi kur ne kur mazos bei tolimo zvaigzdes.. ir kada isdidus menulis. toks vienisas bet kartu labai laimingas... beveik tobula.
Kaskada sumasciau, kad noriu paragauti cukraus pudros. taip taip - toks pacios. teisingai. tos rozines spalvos debeselio and medinio pagaliuko...NOriu. ir viskas. pakabinau drauge. pasiemiau fotika. ir su dviraciais patraukem miesto link. prie KAtedros. Kur yra ta juokinga masina, gaminanti ta stebukla is vaikystes:) Prigriebem ir mynem kur nors i senamiesti paieskoti atokaus ramaus bet grazaus kiemo. kur galetume nieko netrukdomos papleskint..
O ta cukraus vata. visdelto per saldi..:)Tokia skani. bet kai pajauti saldumo jo pasidaro perdaug.. Taigi pora lyztelejimu ir kasniu. prisiminimai. tuo ir uzsibaige. daugiau nebesinorejo. todel i siuksledeze puikiai nuslydo beveik didziojo dalis to gardesio. Ir visdelto tas saldumas toks svarbus vaikams. man visdelto svarbu kad butu saldu is vidaus. ir tam nereikia deti cukraus i kava. nebutina pilti cukru i kepama pyraga.. ar saldinti vakaro kakava. Aciu. ne. :)Noreciau saldesnio tik gyvenimo.:)
Ir visdelto. Siek tiek nuotrauku. saldziu. is tos dienos.Kuria taip ir pavadinom: sugar day.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą