2010 m. kovo 23 d., antradienis

Ellen von Unwerth ir jos gundanti fotografija

Esate ištroškę ko nors intriguojančio ir jaudinančio? Susipažink - Ellen von Unswerth – graži ir kūrybinga moteris, viena iš sėkmingiausių ir originaliausių fotografų pasaulyje.



Ellen specializuojasi moteriškos erotikos fotografijoje ir ji tikrai žino ne tik kaip elgtis prieš objektyvą bet ir kaip fotografuoti moteris.
"(Women) are not just there to be admired, they are there to be enjoyed."- sako fotografė.

Subtilia erotika persmelktos fotografijos yra ne tik gundančios, bet ir labai žaismingos – jos spinduliuoja džiaugsmą, valiūkiškumą, visuomet pasakoja kokią nors istoriją.

Ellen dešimt metu dirbo kaip modelis, vėliau pakeitė dislokaciją už objektyvo ir darė mados ir reklamos fotografiją. Ji labiausiai išgarsėjo po to, kai nufotografavo C.Schiffer Guess Jeans reklamai.

Ellen turi nuostabią dovaną užfiksuoti išskirtinius, ypatingai moteriškus kadrus. Ir galbūt dėl to, jog pati yra moteris, jos fotosesijų metu niekas nejaučia įtampos, o atmosfera visuomet ypatingai maloni. Kiekviena moteris atsiskleidžia ir nesivaržydama rodo tą žavesį ir seksualumą, dėl kurio alpsta beveik visas pasaulis.
tu irgi turi galimybe bent šiek tiek įsijausti į tai - gėrėdamasis tai, ką matai fotografijose.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą