2011 m. kovo 1 d., antradienis

Spalvota Emocija: Les Amours Imaginaires

Meilės drama "Įsivaizduojamos meilės" {Les amours imaginaires} - subtilus, jausmingas, įtaigus, spalvotas, stilingas, įdomus, išskirtinis...daug sinonimų galėčiau paberti... o kur dar šmaikštūs ir įdomūs dialogai !?...2010 metų filmas prancūzų kalba (galima vien nuo tos kalbos apsvaigti:)), kūrėjai Kanadiečiai. Pasibaigus filmui norisi ploti, nes emociją kurią palieką jis - yra pakankamai giliai įsirėžianti tau atmintin...ir pamiršti to filmo kurį laiką tiesiog negali. Viena jau tai, kad filmas pasirinktas į Kanų festivalio programą pasako nemažai...
Žiauriai daug gerų emocijų, fotografiškų rakursų ir įdėjų...žiūrėdama filmą tiesiog gėriau akimis viską, iki paskutinės minutės. Nerealiai geras montažas, taikliai parinktas muzikinis takelis, o pagrindiniai aktoriai labai ryškūs personažai. Galų gale: viskas labai harmoningai sustyguota, todėl 95 filmo minutės prabėga greitai ir prasmingai.
Atrodo siužetas ganėtinai aiškus ir nieko naujo(jaunų žmonių meilės trikampio istorija ir kova dėl dėmesio.), bet juk svarbu kaip viską pateiksi, ar ne?
Anyway, pamatyti labai verta, manau tą filmą gal net žiūrėsiu dar kartą.(!)

Trys personažai, trys filmo plakatai, vienas filmas.
Negali neįvertinti kurybos, kurioje viskasa apgalvota iki smulkmenų. 10 balų ir daug simpatijų. Aplodismentai.







{http://www.festival-cannes.com/en/archives/ficheFilm/id/11022852/year/2010.html}
{http://www.obuolys.lt/kinozona/filmas/13890-heartbeats-2010.html}

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą